top of page
Wavy Abstract Background

Adatkezelési tájékoztató

Név: Timár Motors Kft.

Kapcsolattartó neve: Bajtai László

Székhely: 1047 Budapest, Irányi Dániel u. 2-4.

Adószám: 14193712-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-893126

Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adatvédelmi Nyilvántartási azonosító: NAIH:

E-mail: timarmotors[kukac]timarmotors.hu

Web: www.timarmotors.hu

Tárhely szolgáltató elérhetősége:
scenturydreams.kft@gmail.com
+36317843052

A weboldalon szereplő képek és szöveges tartalmak a Timár Motors Kft. tulajdona, ezeknek felhasználásoz külön engedély szükséges.
– Az oldalon található tartalmak engedély nélküli másolása vagy bármely egyéb célra történő felhasználása tilos!
Az oldalakon található bármely tartalom jogosulatlan felhasználása, jogi következményeket von maga után!

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Timár Motors Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Tárhely szolgáltató: Sultan's Dream Century Kft.

A Timár Motors Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a iSuccess Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik. A Timár Motors Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Timár Motors Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Timár Motors Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a iSuccess Kft. kifejezetten kizárja.

A iSuccess Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Timár Motors Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

bottom of page